Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Mehmetli de asfalt çalışmaları sürüyor
  • Haber Konu : Mehmetli de asfalt çalışmaları sürüyor
  • Haber Tarih : 11.04.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Mehmetli de asfalt çalışmaları sürüyor
Mehmetli Belediyesine bağlı asfalt ekipleri bozulan satıhlarda asfalt çalışmalarına bayram öncesi hız verdi. Asfalt yama düzenlemeleri ile yolları iyileştiren ekipler belde genelinde belirlenen program dahilinde çalışmaların ana arter güzergahlarda devam ediyor.
Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, Mehmetli Belediyesine bağlı ekipler, tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getiriliyor. Belediyeye bağlı ekipler, mezarlıklarda kuruyan otları, dikenleri, atılan çöp ve katı atıkları temizliğini geçekleştirdi. Mezarlıklar yapılan bakım ve onarım çalışmalarından sonra vatandaşların ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuşturuluyor.
Mehmetli?de tüm mezarlıklarda genel çapta temizlik ve Yollarda bakım çalışmasının yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, Bayramın yaklaşması ile halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arife günü ve Bayram süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Ayrıca bozulan yollarımızın da asfaltlamasını yapıyoruz. Bunları da bayrama kadar bitireceğiz, dedi.
Başkan Seyitoğlu, mezarlıklarda ve asfaltlama yapılan yerlerde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor gerekli talimatları yerinde veriyor.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü