Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Sn.Başkanımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100.yıl Bayram mesajı
  • Haber Konu : Sn.Başkanımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100.yıl Bayram mesajı
  • Haber Tarih : 02.11.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn.Başkanımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100.yıl Bayram mesajı
Bugün, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100.yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhuriyet, bütün imkânsızlıklara rağmen bir araya gelip eşsiz bir mücadele örneği gösteren yüce milletimizin, sarsılmaz bir irade ile bağımsızlık uğruna hayatını ortaya koyarak elde ettiği büyük zaferin, yükselen bir değer olarak bizleri kucaklamasıdır.
Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz sözleri ile Cumhuriyetin ilanını müjdeleyen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün ülkemizde özgür ve bağımsız bir şekilde yaşamamızın en sağlam temelini atmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı canı gönülden kutluyorum.
Belediye Başkanlığı
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf