Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 11.04.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Mehmetli de ev ev dolaşmaya başlayan Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, vatandaşlara her zaman yanlarında olduğu mesajını veriyor.
Başkan Seyitoğlu sağlık kitlerinin dağıtımına ilişkin yaptığı konuşmada Korona virüs salgınının ilk başladığı günden bu yana mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak yıkama ve ilaçla dezenfekte çalışmalarına başladık.
Hemen ardından belediye binası başta olmak üzere kamu binalarını daha sonra da tüm evlerin girişlerini dezenfekte ettik.
Bu gün ise Mehmetli Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz maskeleri, el dezenfekteni, kolonya Ramazan İmsakiyesi ve beldeyi anlatan broşürlerin yer aldığı çantaları dağıtmaya başladık. Vatandaşlarımızda bu çalışmalardan oldukça memnun.
Ben Mehmetli ye Belediye Başkanı olarak seçildiğim ilk günden bu yana halkımın hep yanında oldum.
Bu zorlu günlerde de Mehmetli halkının yanındayız. Mehmetli de hiç kimseyi maskesiz bırakmayacağız. İhtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecek. Halkımızdan tek isteğim kurallara uysunlar, evlerinde kalsınlar, biz bu korona virüs savaşını da bu birlik ve beraberlik içerisinde inşallah yeneceğiz dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf